OBAVEŠTENJE

Poštovani klijenti,
obaveštavamo vas da Poliklinika Varnava počinje sa radom 06. maja.
 
Za sve informacije i zakazivanje termina možete nas kontaktirati već 30. aprila, 04. i 05. maja od 08h-12h, na vama poznate telefone:
018 4520-360
018 4520-361 i
018 4520-362
 
VAŽNO OBAVEŠTENJE:
 

ODLUKA

Poštovani, 
Obaveštavamo vas da smo doneli odluku da poliklinika Varnava od 23. marta 2020. godine neće raditi do daljnjeg.
Za bilo koju vrstu pomoći, psihološke podrške i konsultacije možete nam se obratiti svakog dana u periodu od 11-15h na broj telefona 060/018-3005.
Dr Sonja Filipović

Čime se bavi dečiji psiholog?

Usluge psihologa su preventivne, psihodijagnostičke, psihoterapijske i edukativne prirode. Uloga dečijeg psihologa ogleda se u praćenju razvoja dece, prepoznavanju i identifikovanju eventualnih razvojnih odstupanja, čime se omogućava pravovremena dijagnostika i prikladna rana intervencija, u periodu kada ona daje najbolje efekte.

MORBILI KOD ODRASLIH - ISTINE I ZABLUDE (dr Dejan Hristov)

            Morbilli ante portas!
            S obzirom da epidemija malih boginja ne jenjava, sve češće imamo pitanja odraslih pacijenata koji sumnjaju na male boginje. Na neke od mnogobrojnih zabluda vezanih za morbile odgovara naš lekar opšte prakse, dr Dejan Hristov.
            (Obavezno se konsultujte sa vašim lekarom, ukoliko imate nedoumice; nekih pitanja se nismo dotakli, jer se već dovoljno obrađuju u medijima i može o njima da se pročita i na drugim mestima).
 

*NOVO* "Strep" test za brzo otkrivanje Streptokoka u grlu

U Poliklinici "Varnava" konstantno radimo na unapređenju usluga, te vam predstavljamo najnoviji test koji će omogućiti bržu i tačniju dijagnozu i terapiju kod upale grla: STREP test – brzi test za kvalitativnu detekciju Streptokoka u uzorcima brisa iz grla.

Upale grla izazvane Streptokokom česte su u dečjem uzrastu. Streptococcus pyogenes je najčešći uzročnik upala grla tzv. gnojnih angina.

DESET SAVETA ZDRAVIMA KAKO SPREČITI NASTANAK BOLESTI SRCA - Prof. dr Ljubomir Hadži Pešić

1.      Redovno kontrolisati telesnu težinu i ne dozvoliti više kilograma nego što to odgovara telesnoj visini. Gojaznost je uzrok ne samo bolesti srca, već i drugih bolesti i što je najopasnije – naprasne smrti.

Subscribe to Poliklinika Varnava RSS